Qwic Qmn8

Qwic Qmn8

Premium Q MN8

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔8 versnellingen ✔Charging station

De Premium Q MN8 heeft zowel een interieur als een exterieur: zit je op de fiets, dan ervaar je het comfort. Kijk je er van een afstand naar, dan zie je een uniek design.

Lees meer
gazelle puur_NL

gazelle puur_NL

De Gazelle Puur_NL 3V is de transport fiets van Gazelle! Gazelle zet een ontzettend leuke en stijlvolle fiets neer! Natuurlijk van de bekende Gazelle kwaliteit, maar ook erg goed doordacht. De Puur_NL heeft namelijk een wat smallere voordrager. Hierdoor past de fiets gewoon in de fietsenrekken. Verder heeft de Puur_NL de kabels weggewerkt zitten in het frame (minder schadegevoelig), heeft de fiets een stuurslot en heeft deze transportfiets een dubbel standaard.1

Lees meer
Rockmachine BLIZZ CRB 20-29

Rockmachine BLIZZ CRB 20-29

Een 29-inch carbonfiets met speelse Trail Advanced-geometrie voor je comfort en controle op het parcours en voor je snelheid bij crosscountryracen, met Shimano Deore 2x10 versnellingen, Suntour Raidon32 Air-vork, externe vergrendeling van de vering en hoogwaardige...

Lees meer

Contact opnemen.

Wij staan altijd voor u klaar als u vragen heeft over de aankoop van een nieuwe fiets, de reparatie van uw fiets, of andere vragen.

U kunt ons bellen op 0318 701 849
of mailen naar info@meijer2wielers.nl.

Als u gewoon rond wilt kijken in onze showroom, dan kunt u zonder aankondiging langskomen voor advies en een kop koffie.

– Bart Meijer