Fiets onderhoud

Het onderhoud van uw fiets is enorm belangrijk en mag absoluut niet worden vergeten. Als u er zeker van wilt zijn dat dit onderhoud met aandacht en precisie wordt uitgevoerd, bent u bij Meijer Tweewielers aan het juiste adres. Wij lopen uw fiets volledig na, zodat u zich geen zorgen meer heeft over de staat waarin uw fiets verkeerd. Mochten wij gebreken tegenkomen, dan worden deze uiteraard (na overleg van de kosten) verholpen. Natuurlijk met de beste kwaliteit onderdelen!. Met ons team vol vakkennis en ervaring kunt u erop vertrouwen dat uw fiets na onderhoud weer lange tijd mee zal gaan.

Waarom kiezen voor fiets onderhoud bij Meijer Tweewielers?

Maak een afspraak voor de jaarlijkse opknapbeurt van uw fiets, of kom langs wanneer u denkt dat uw fiets aan onderhoud toe is. Wij staan voor u klaar. De vakkennis en precisie van ons team zal ervoor zorgen dat uw fiets na afloop van de onderhoudsbeurt weer in topconditie is. U hoeft zich geen zorgen te maken over onze kennis, betrouwbaarheid en kwaliteit. In onze professioneel uitgeruste werkplaats zorgen wij ervoor dat uw fiets weer als nieuw is. In de tussentijd kunt u gebruik maken van een van onze gratis leenfietsen.

Ook voor uw elektrische fiets

Zeker voor uw elektrische fiets is een jaarlijks onderhoud of andere vormen van onderhoud enorm belangrijk. Op deze momenten wordt uw fiets volledig nagelopen en worden alle mechanismen in de fiets zorgvuldig gecontroleerd en verzorgd. Zo gaat uw elektrische fiets vele malen langer mee. Aangezien dit type fietsen vaak kostbaarder zijn dan een gewone fiets zal dit onderhoud zich dan ook zeker terugbetalen.  

Wilt u de beste zorg voor uw fiets, zodat deze lang mee zal gaan? Dan is een onderhoudsbeurt bij Meijer Tweewielers een uitstekende keuze. Bel ons voor een afspraak, of kom langs bij onze werkplaats. 

  • Vakkennis
  • Precisie
  • Betrouwbaarheid

Contact opnemen

Wij staan altijd voor u klaar als u vragen heeft over de aankoop van een nieuwe fiets, de reparatie van uw fiets, of andere vragen.

U kunt ons bellen op 0318 701 849
of mailen naar info@meijer2wielers.nl.

Als u gewoon rond wilt kijken in onze showroom, dan kunt u zonder aankondiging langskomen voor advies en een kop koffie.

– Bart Meijer