(Bak)Fietsverhuur Wekerom

Meijer Tweewielers verzorgt al een behoorlijke periode fietsverhuur in Wekerom en omstreken. Wij hebben fietsen te huur in alle soorten en maten.  We verhuren stevige stadsfietsen, maar ook elektrische fietsen van hoge kwaliteit. We verhuren ook elektrische bakfietsen. Daarnaast zijn al onze fietsen voorzien van een stevig slot. Zo kunt u gemakkelijk pauzeren op een terras of een museum bezoeken zonder dat u zich druk hoeft te maken over uw fiets. Verder kunt u bij ons ook kinderzitjes of fietstassen huren. Zo bent u verzekerd van een goede uitrusting voor een fietstocht op de Veluwe.

Huur een fiets bij Meijer Tweewielers om het beste uit uw bezoek op de Veluwe te halen. U fietst voordelig en duurzaam door de prachtige natuur. Maakt u bijvoorbeeld eens een fietstocht over het Nationaal Park de Hoge Veluwe, of bezoek alle prachtige dorpen in de omgeving. En dit alles op uw eigen tempo en vertrektijd. Kom snel bij ons langs en kies een fiets die bij u past. Of neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Fietsverhuur Wekerom voor iedereen

Met het gehele gezin op de fiets? Wij verhuren fietsen van groot tot klein. Behalve onze stadsfietsen hebben wij ook elektrische fietsen, met of zonder kinderzitjes of zelfs fietstassen. Met het gehele gezin een fietstocht maken door Wekerom en omstreken valt dus zeker binnen de mogelijkheden.

Kosten fiets huren

U kunt onze fietsen huren voor één dag of voor een volledige week.

Stevige en betrouwbare fietsen van hoge kwaliteit dus, en dat ook nog eens voor een mooie prijs. Komt u zo snel mogelijk langs om een fiets uit te kiezen die bij u past. Of neem contact met ons op om te weten te komen wat er allemaal mogelijk is. Het reserveren van de fietsen kan natuurlijk ook telefonisch.

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neemt u eens een kijkje op het restant van onze website. Of neem contact met ons op door ons te bellen of mailen. Wij staan voor u klaar!

Elektrische fiets Gewone fiets Elektrische bakfiets kinderzitje
Per dag €22,50 €12,50 €35,- 8,-
Per week €110,- €60,- €175,- 15,-

Contact opnemen

Wij staan altijd voor u klaar als u vragen heeft over de aankoop van een nieuwe fiets, de reparatie van uw fiets, of andere vragen.

U kunt ons bellen op 0318 701 849
of mailen naar info@meijer2wielers.nl.

Als u gewoon rond wilt kijken in onze showroom, dan kunt u zonder aankondiging langskomen voor advies en een kop koffie.

– Bart Meijer