Showroom

In de showroom van Meijer Tweewielers vindt u fietsen van alle prijsklassen, soorten en maten van enkel de allerbeste merken! In (bijna) alle gevallen zelfs uit voorraad leverbaar!

Alle soorten en maten in onze showroom

In onze showroom vindt u fietsen van alle soorten, maten en prijsklassen. Enkel topmerken is wat wij in onze showroom hebben staan. Kom gerust bij ons langs om ons volledige assortiment goed te kunnen bekijken en advies te ontvangen van onze medewerkers.

Bent u op zoek naar een stadsfiets met of zonder elektrische ondersteuning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres .we verkopen fietsen van de merken Alpina, Cortina, QWIC, Vogue, Velo de Ville  Thompson en Volare. Vooral het merk QWIC zit de laatste jaren in een enorme opmars, en is dan ook een merk dat wij de laatste tijd enorm veel verkopen. Haar fietsen zijn enorm gevarieerd, van comfortabel tot sportief. Vaak met elektrische ondersteuning, maar ons aanbod bestaat ook uit meer dan genoeg prachtige modellen zonder.

Rijd direct weg op uw gloednieuwe fiets

Zo u wilt kunnen de fietsen die wij op voorraad hebben direct op u afgesteld worden. Voor ons een kleine moeite, voor u het grootste gemak. Mocht u in de toekomst nog eens behoefte hebben aan reparatie of onderhoud aan uw fiets, dan kunt u ook altijd weer bij ons terecht. In veel gevallen geldt dan zelfs: “Klaar terwijl u wacht!”.

Wilt u uw gloednieuwe aankoop meteen laten verzekeren? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Uiteraard kunt u hier ook altijd nog even over nadenken, dit kan dan altijd nog geregeld worden met één simpel belletje of een email.

Bent u inmiddels geïnteresseerd in ons aanbod? Kom dan gerust langs bij onze showroom aan de Otterloseweg 10-12 te Wekerom. Kijk onderaan deze pagina voor onze openingstijden.

Contact opnemen

Wij staan altijd voor u klaar als u vragen heeft over de aankoop van een nieuwe fiets, de reparatie van uw fiets, of andere vragen.

U kunt ons bellen op 0318 701 849
of mailen naar info@meijer2wielers.nl.

Als u gewoon rond wilt kijken in onze showroom, dan kunt u zonder aankondiging langskomen voor advies en een kop koffie.

– Bart Meijer