Fiets reparatie

Voor de reparatie van uw fiets kunt u bij Meijer Tweewielers terecht. Ons team vol vakmanschap en ervaring staat altijd voor u klaar. Ook voor reparaties aan uw elektrische fiets. Mankeert er iets aan uw fiets en vindt u het belangrijk dat deze met aandacht en nauwkeurigheid wordt gerepareerd? Maak dan nu een afspraak of kom langs bij onze werkplaats.

Aandacht voor u én uw fiets

Niets is zo vervelend als fietsen op een fiets met gebreken, en het is nog eens gevaarlijk ook. Piepen, kraken, het zijn geen geluiden die u wilt horen tijdens uw fietstocht door de stille omgeving op de Veluwe. Wij van Meijer Tweewielers helpen u om dit zo snel mogelijk te verhelpen, zodat u weer veilig en zorgeloos op pad kunt. In de tussentijd kunt u gebruik maken van een van onze leenfietsen. Na de reparatie garanderen wij dat u weer kunt genieten van de geluiden om u heen in plaats van het gepiep en gekraak van uw fiets.

Ons fiets reparatie team

Ons personeel staat altijd voor u klaar. Vakbekwaam, klantvriendelijk en ervaring zijn zomaar wat kenmerken. Ons personeel heeft een zeer brede kennis van elke type fiets, van stadsfiets tot mountainbikes en zelfs elektrische fietsen. Wij luisteren naar uw wensen en voegen daar vervolgens onze vakkennis aan toe om uw fiets weer als nieuw aan u af te leveren. Kom gerust langs of neem telefonisch contact met ons op wanneer u vragen heeft over uw fiets of onze service.

Maak nu een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat uw fiets weer aan zal voelen als nieuw!

  • Vakbekwaam
  • Klantvriendelijk
  • Ervaring

Contact opnemen

Wij staan altijd voor u klaar als u vragen heeft over de aankoop van een nieuwe fiets, de reparatie van uw fiets, of andere vragen.

U kunt ons bellen op 0318 701 849
of mailen naar info@meijer2wielers.nl.

Als u gewoon rond wilt kijken in onze showroom, dan kunt u zonder aankondiging langskomen voor advies en een kop koffie.

– Bart Meijer